KirkeBio København 2017-2018

Velkommen i KirkeBio København.

Sæson 2017-2018: Sæsonen begynder mandag d. 4. september med Chaplin-klassikeren "Moderne Tider", og den nye sæson - kirkebios 10 års jubilæumssæson - vil blive præget af filmiske klassikere og filmatiseringer af litterære klassikere, bl.a. Shakespeare.

Tid og sted: Filmene vises som hidtil mandage i Sankt Jakobs Kirkes Sognegård på Østerbrogade 59. Forestillingerne begynder kl. 16:00. Datoerne er:

4. sept.
2. okt.
6. nov.
4. dec.
samt i 2018
8. jan.
5. feb.
5. marts
7. maj
*
Medlemskab: Alle er velkomne som medlemmer, men kun medlemmer har adgang til KirkeBio København. Vi er en filmklub. Medlemskab kan tegnes fra og med 1. juli, hvor programmet med alle oplysninger offentliggøres.
*
Hvem er vi? Filmklubben er et samarbejde mellem flere sogne i Holmens og Østerbro Provsti. Det er klubbens formål at vise film, som formidler gode historier med "noget på hjerte" – eksistentielle og medmenneskelige temaer, som engagerer og vækker til eftertanke og diskussion. Hver film får en kort  introduktion med på vejen, og der indbydes altid til samvær og samtale efter filmvisningen.
*
Arbejdsudvalget bag KirkeBio København består af Rasmus Nøjgaard (Sankt Jakobs Kirke), Niels Blomgren-Hansen og Merete C. Westergaard (Garnisonskirken), Johan Haastrup og Astrid Skov-Jakobsen (koordinator).