KirkeBio København 2017-2018

Velkommen til 10. sæson i KirkeBio København, hvor vi sætter spot på filmiske og litterære klassikere, film af Dreyer og Chaplin, filmatiseringer af Shakespeare og Orwell – og andre film! OBS Vi får flere gange besøg af personer med særlig forbindelse til den pågældende film. Vi får i øvrigt "fint besøg" ved et par af forestillingerne - se programmet.

Tid og sted: Park Bio husede os de første sæsoner. Fra 2009 har vi vist filmene mandag eftermiddage kl. 16:00 i Sankt Jakobs Kirkes Sognegård, Østerbrogade 59. Datoer: 4. sept., 2. okt., 6. nov., 4. dec. - samt i 2018 d. 8. jan., 5. feb., 5. marts, 9. april, 7. maj.

Medlemskab: KirkeBio er organiseret som en filmklub. Kun medlemmer har adgang. Medlemskab for hele sæsonen med start 4. september 2017 koster 300 kr. - efter 6. december 2017 er prisen 200 kr.. Du bliver medlem ved at indbetale kontingentet til vor bank på reg. nr. 5013 - konto nr. 1400603. Oplys venligst navn samt e-mailadresse og/eller telefonnummer.

Bemærk: Der kan ikke betales kontant på Sankt Jakobs kirkekontor, men evt. forud for en forestilling.

Kontakt: Fra 21. august træffes kirkebio-koordinator Astrid Skov-Jakobsen: astridskovjakobsen@gmail.com / tlf. 2230 8889 kl. 16-18.

Program: Hele programmet med alle oplysninger om film og medlemskab - og med forbehold for ændringer - Klik her!

Introduktion: Filmene får en kort intro med på vejen, og efter filmen er der mulighed for at deltage i en drøftelse af filmen – og evt. spisning.

Formål: Filmklubben er et samarbejde mellem sogne i Holmens og Østerbro Provsti. Det er klubbens formål at vise film, som formidler gode historier med "noget på hjerte" – eksistentielle og medmenneskelige temaer, som engagerer og vækker til eftertanke og diskussion. Hver film får en kort introduktion med på vejen, og der indbydes altid til samvær og samtale efter filmvisningen.

Arbejdsudvalg: Rasmus Nøjgaard (Sankt Jakobs Kirke), Niels Blomgren-Hansen og Merete C. Westergaard (Garnisonskirken), Johan Haastrup (medarbejder) og Astrid Skov-Jakobsen (koordinator).

1. juli 2017