Koncerter

MUSIKPROGRAM

Theatre of Voices & Instrumentalists
Koncert med vokal- og instrumentalværker af bl. a. Dietrich Buxtehude under ledelse af Paul Hillier. Ved orglet: Allan Rasmussen. www.theatreofvoices.com
Søndag 29. januar kl. 15. Billetter ved indgangen à kr. 100.

Concerto Copenhagen
spiller Brandenburg Koncerter af Joh. Seb. Bach under ledelse af cembalisten Lars Ulrik Mortensen. www.coco.dk
Mandag 6. februar kl. 20. Entré: kr. 180/stud. 50/kons.stud. gratis.

Kammermusikforeningen af 1911
Henschel Kvartetten fra Tyskland spiller Mozart, Beethoven og Schulhoff. www.1911.dk
Onsdag 8. februar kl. 19.30. Gæstebilletter à kr. 130 ved indgangen.

Prædebutkoncert med pianisten Markus Kvint (DKDM)
Værker af Brahms, Liszt, Poulenc og Rangström under medvirken af Henning von Schulman (bas), Dara Swietlicki (sopran) og Joel Nyman (violin).
Søndag 12. februar kl. 14. Fri entré.

Sang- og musikeftermiddage
Sang- og musikeftermiddage afholdes i menighedshusets sal ved organist Hans Westenholz. Enhver er velkommen. Undervejs klares stemmen ved en kop kaffe.
Tirsdagene 20. december, 17. januar og 21. februar kl. 14 – 15.30.

KRYBBESPIL
For at stemme julesindet opfører børnehaven i år et krybbespil i kirken. Det bliver både skævt og sjovt. Medvirkende er de større børn, leder/pædagoger samt præst.Idé og instruktion: Susanne Heering. Manuskript og scenografi: Shane Brox.
Søndag 18. dec. kl. 15 og tirsdag 20. dec. kl. 15