Koncerter

MUSIKPROGRAM

Ars Nova Copenhagen: Over grænser
Musikalske forbindelser! Ars Nova under ledelse af chefdirigent Paul Hillier gennemfører et program, som illustrerer, hvordan musikken ligesom de fleste andre kulturelle udtryk gennem århundrederne er blevet beriget gennem kontakten med verden uden for Danmark. www.arsnova.dk
Søndag 4. september kl. 16. Entré: kr. 140/stud.70.

Kammermusikkoncert
Det internationale ensemble ’island’, som består af CoCo’s solofagotist Jane Gower og tre strygere spiller værker af Danzi, Devienne, Mozart, Weber m. fl.
Onsdag 14. september kl. 20. Fri entré.

Den Franske Forbindelse
Concerto Copenhagen spiller musik af Charpentier, Marais, Hotteterre, Lully, Blow og Purcell. Musikalsk ledelse: Lars Ulrik Mortensen. www.coco.dk
Lørdag 24. september kl. 16. Entré: Kr. 180/50/kons.stud. gratis.

Kulturnat i Garnisons Kirke
Hans Westenholz spiller ½ times orgelmusik af bl. a. Bach og Schumann kl. 19.
Kammermusik af Max Bruch og Paul Juon fremført af trioen Søren Birkelund (klarinet), Merete Westergaard (klaver) og Ulrikke Høst-Madsen (cello) kl. 20 & 21.
Fredag 14. oktober fra kl. 18, hvor kirken er åben. Entré: Kulturpas.

Nightingale String Quartet
Værker af Haydn, Langgaard og Koppel.
Arr. af Kammermusikforeningen af 1911 www.1911.dk
Onsdag 2. november kl. 19.30. Entré: Kr. 130.

Improvisation and Hymn Singing
Organisten, professor Sietze de Vries, Groningen, Holland, improviserer på Carsten Lund-orglet i Garnisons Kirke. Koncerten indgår i Copenhagen International Organ Festival 2016.
Lørdag 12. november kl. 16. Fri entré.

Sang- og musikeftermiddage
Sang- og musikeftermiddage afholdes i menighedshusets sal ved organist Hans Westenholz. Enhver er velkommen. Undervejs klares stemmen ved en kop kaffe.
Tirsdagene 20. sept,. 18. okt., 15. nov. og 20. dec. kl. 14 – 15.30.