Koncerter

MUSIKPROGRAM

Concerto Copenhagen Jubilæumsfestival
I januar 1991 spillede CoCo sin allerførste koncert, og ensemblet indleder jubilæums-festivalen med at gentage programmet ved en gallakoncert i kirken med værker af Händel, Telemann og Vivaldi. Musikalsk ledelse: Lars Ulrik Mortensen.
Fredag 10. juni kl. 19.30. Entré: Kr. 50.

Orgelkoncert
Sanne Lorenzen, der studerer hos professor Bine Bryndorf, DKDM, spiller værker af Bach, Froberger, Grigny og Couperin.
Onsdag 15. juni kl. 19.30. Fri entré.

Orgelkoncert
Den italienske organist Roberto Canali sidder denne aften ved Carsten Lund-orglet. Programmet omfatter værker af Rossi, Buxtehude, Bach, Mendelssohn m. fl.
Torsdag 21. juli kl. 20. Fri entré.

Afslutningskoncert 7th Summer Campus 2016
Danske og udenlandske studerende præsenterer resultatet af en uges masterclass på DKDM. Se www.dkdm.dk
Torsdag 18. august kl. 17. Fri entré.

Kammermusikkoncert
Det internationale ensemble ’island’, som består af CoCo’s solofagotist Jane Gower og en strygetrio spiller værker af Danzi, Devienne, Mozart, Weber m. fl.
Onsdag 14. september kl. 20. Fri entré.

Sang- og musikeftermiddage
Sang- og musikeftermiddage afholdes i menighedshusets sal ved organist Hans Westenholz.
Enhver er velkommen.
Undervejs klares stemmen ved en kop kaffe.
Tirsdagene 17. maj og
21. juni kl. 14 – 15.30.