Koncerter

MUSIKPROGRAM.

Kammermusikforeningen af 1911
Værker af Schubert, Spohr, Poulenc og Lutoslawski fremført af Nina Bols Lundgren (sopran). Jonas Frølund (klarinet) og Charlotte Thaning (klaver). Sæsonens 7 koncerter koster 500 kr. Der kan også købes gæstebilletter à kr. 130 ved indgangen. Yderligere info: www.1911.dk
Onsdag 10. oktober kl. 19.30

Kulturnatten
Der vil være lejlighed til at høre bl.a. orgelmusik i kirkerummet på tre tidspunkter i aftenens løb. Kl. 19 ved Hans Westenholz samt kl. 20 og 21, hvor studerende fra DKDM vil spille. Kirken er åben i tidsrummet 18-22.
Fredag 12. oktober kl. 18-22

Velgørenhedskoncert
Ønskekoncerten afholdes af pladsmæssige årsager i Garnisons Kirke i år. Musikere, sangere og skuespillere medvirker vederlagsfrit, så billetindtægten kan gå ubeskåret til Make a Wish Danmark, som opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme. Programmet kan ses fra 15. sept. på billetto.dk, hvor billetsalget finder sted.
Søndag 28. oktober kl. 15

Orgelkoncert
Paul Goussot, der er organist ved Sainte-Croix katedralen i Bordeaux og professor ved konservatoriet i Rueil-Malmaison er en fremtrædende repræsentant for yngre franske organister, som udover virtuositet er i besiddelse ad usædvanlige evner som improvisator. Fri entré.
Onsdag 31. oktober kl. 20

Kammermusikforeningen af 1911
Trio Vitruvi, der består af Alexander Mckenzie (klaver), Niklas Walentin (violin) og Jacob la Cour (cello) fremfører værker af Tjaikovskij, Ravel og Shostakovich. Yderligere info under koncerten 10. oktober.
Onsdag 7. november kl. 19.30

Kammermusikforeningen af 1911
Arild Kvartetten, der består af Tobias Durholm og Johannes Søe Hansen (violin), Stine Hasbirk Brandt (bratsch) og Ingemar Brantelid (cello) spiller tre strygekvartetter af Beethoven. Yderligere info under koncerten 10. oktober.
Onsdag 28. november kl. 19.30

Sang- og musikeftermiddage
Sang- og musikeftermiddage i menighedshusets sal ved organist Hans Westenholz.
Tirsdagene 18. september, 16. oktober og 20. november kl. 14-15.30