Koncerter

MUSIKPROGRAM.

Velgørenhedskoncert

Ønskekoncerten afholdes af pladsmæssige årsager i Garnisons Kirke i år. Musikere, sangere og skuespillere medvirker vederlagsfrit, så billetindtægten kan gå ubeskåret til Make a Wish Danmark, som opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme. Programmet kan ses fra 15. sept. på billetto.dk, hvor billetsalget finder sted.
Søndag 28. oktober kl. 15

Orgelkoncert
Paul Goussot, der er organist ved Sainte-Croix katedralen i Bordeaux og professor ved konservatoriet i Rueil-Malmaison er en fremtrædende repræsentant for yngre franske organister, som udover virtuositet er i besiddelse ad usædvanlige evner som improvisator. Fri entré.
Onsdag 31. oktober kl. 20

Kammermusikforeningen af 1911
Trio Vitruvi, der består af Alexander Mckenzie (klaver), Niklas Walentin (violin) og Jacob la Cour (cello) fremfører værker af Tjaikovskij, Ravel og Shostakovich. Yderligere info under koncerten 10. oktober.
Onsdag 7. november kl. 19.30

Kammermusikforeningen af 1911
Arild Kvartetten, der består af Tobias Durholm og Johannes Søe Hansen (violin), Stine Hasbirk Brandt (bratsch) og Ingemar Brantelid (cello) spiller tre strygekvartetter af Beethoven. Yderligere info under koncerten 10. oktober.
Onsdag 28. november kl. 19.30

Sang- og musikeftermiddage
Sang- og musikeftermiddage i menighedshusets sal ved organist Hans Westenholz.
Tirsdagene 18. september, 16. oktober og 20. november kl. 14-15.30