Møder

UDFLUGTER & TIRSDAGSMØDER - sammen med Kastels Kirke.

Tirsdag 4. december kl. 14. En klumme er ingen kunst
I over 20 år har Kåre Gade skrevet klummer i Kristeligt Dagblad - om mad, børn, kone, kat og ikke mindst sig selv. Hvor interessant skal man synes, man selv er, for at skrive en klumme i jeg-form? Hvor finder man inspirationen i et dybest set trivielt liv? Og hvorfor gider nogen læse det? Kåre Gade er "på" den eftermiddag.
Tirsdag 8. januar kl. 14. 1919 er 30-året for Murens fald
Vi har bedt tidligere dansk ambassadør i Berlin, Per Poulsen-Hansen, om at give et bud på dette skælv, som blev et skel i Europas historie.
Tirsdag 5. februar kl. 14. Med rettidig omhu
Forfatteren Kirsten Jacobsen fortæller om Mærsk Mc-Kinney Møller, den mest succesrige erhvervsmand i Danmark i det 20. årh. Hvem var han? Og hvad kunne han?

FORELÆSNINGER OVER THOMAS MANN

I regi af Det Danske Thomas Mann Selskab (www.thomasmann.dk) afholdes forelæsninger over Thomas Mann: Josef og hans Brødre, bind IV, Josef Ernæreren i menighedshuset mandage fra 4. februar kl.16-18 og frem til 20. april. Pris 1200. Forelæsere: Morten Dyssel og Claus Oldenburg.

Henvendelse til Fl. Zimling: f-zimling@webspeed.dk Læseplan bliver fremlagt.

KirkeBio
- se særskilt side!

Tirsdag 3. januar kl. 14

Sognepræst Else Hvid fortæller om sit liv og virke – ikke mindst om årene som præst for den danske menighed i London.

Tirsdag 7. februar

Er der forskel på at øve sig til koncerter og til indspilninger? Vi har spurgt kirkens formand, pianisten Merete Westergaard, cellisten Ulrikke Høst-Madsen og klarinettisten Søren Birkelund. Alle har grundigt prøvet begge dele, har netop indspillet en CD, og fortæller og spiller denne eftermiddag.

Tirsdag 7. marts

Forfatteren, dr. phil. Niels Barfoed, der bor i sognet, fortæller om sin meget anmelderroste bog Benedicte, der udkom i 2013.