Møder

UDFLUGTER & TIRSDAGSMØDER - sammen med Kastels Kirke.

Tirsdag 6. november kl. 14
Forfatteren og journalisten Peter Olesen, der er en kendt Københavner-profil, holder foredrag og viser billeder fra "Det stille København" med særlig henblik på Garnisons Kirkegård.

FORELÆSNINGER OVER THOMAS MANN

I regi af Det Danske Thomas Mann Selskab (www.thomasmann.dk) afholdes forelæsninger over Thomas Mann: Josef og hans Brødre, bind III, Josef i Egypten i menighedshuset mandage fra 3. september kl.16-18 og frem til 3. december. Pris 1200. Forelæsere: Morten Dyssel og Claus Oldenburg.

Henvendelse til Fl. Zimling: f-zimling@webspeed.dk Læseplan bliver fremlagt.

KirkeBio
- se særskilt side!

Tirsdag 3. januar kl. 14

Sognepræst Else Hvid fortæller om sit liv og virke – ikke mindst om årene som præst for den danske menighed i London.

Tirsdag 7. februar

Er der forskel på at øve sig til koncerter og til indspilninger? Vi har spurgt kirkens formand, pianisten Merete Westergaard, cellisten Ulrikke Høst-Madsen og klarinettisten Søren Birkelund. Alle har grundigt prøvet begge dele, har netop indspillet en CD, og fortæller og spiller denne eftermiddag.

Tirsdag 7. marts

Forfatteren, dr. phil. Niels Barfoed, der bor i sognet, fortæller om sin meget anmelderroste bog Benedicte, der udkom i 2013.