Møder

UDFLUGTER & TIRSDAGSMØDER - sammen med Kastels Kirke.

Tirsdag 4. april kl. 14
Kurderen Haval Adil Salims baggrund er dyster: Saddam Husseins massakre på kurdere, modstandskamp i bjergene, fængsling og tortur. For ca. 20 år siden kom han som kvoteflygtning til Danmark. Efter behandling på Rehabiliteringscenter for Torturofre og familiesammenføring med sin hustru Lana kunne han gradvis lægge traumerne bag sig. I dag er han socialrådgiver/ integrationskonsulent i Egedal Kommune og rådgiver for flere danske myndigheder. Så når nu pressen ellers fylder os med dårlige historier om flygtninge, vil vi gerne bidrage med en rigtig god historie.

Tirsdag 2. maj kl. 14. Forårets lille udflugt.
Vi mødes i Sct. Pauls Gade 24 ved Nyboders Mindestuer. Vi skal se dette lille historiske museum om livet i Nyboder. Bagefter er der kaffe på Café Oscar i Bredgade. Der er begrænset deltagerantal, hvorfor vi beder om tilmelding til kordegnekontoret senest ugen før, tirsdag 25. april.

Onsdag 31. maj kl. 10. Forårets store udflugt.
Vi skal besøge Sct. Nicolai Kirke i Køge, som er lidt af en perle blandt Danmarks mange smukke (og rige) købstadskirker, stærkt præget af søfarten. Derefter er der frokost på restaurant Baum på Torvet og besøg på Køges fine Skitsesamling.
Pris. 300 kr. Tilmelding til kordegnekontoret senest ugen før, onsdag 24. maj.

FORELÆSNINGER OVER THOMAS MANN
I regi af Det Danske Thomas Mann Selskab (www.thomasmann.dk) afholdes forelæsninger over Thomas Mann: Sene Fortællinger, Königliche Hoheit og Betrachtungen eines Unpolitischen i menighedshuset mandage kl.16-18 frem til 8. maj. Forelæser: Morten Dyssel.
Henvendelse til Fl. Zimling: f-zimling@webspeed.dk Læseplan er fremlagt.

KirkeBio
- se særskilt side!

Tirsdag 3. januar kl. 14

Sognepræst Else Hvid fortæller om sit liv og virke – ikke mindst om årene som præst for den danske menighed i London.

Tirsdag 7. februar

Er der forskel på at øve sig til koncerter og til indspilninger? Vi har spurgt kirkens formand, pianisten Merete Westergaard, cellisten Ulrikke Høst-Madsen og klarinettisten Søren Birkelund. Alle har grundigt prøvet begge dele, har netop indspillet en CD, og fortæller og spiller denne eftermiddag.

Tirsdag 7. marts

Forfatteren, dr. phil. Niels Barfoed, der bor i sognet, fortæller om sin meget anmelderroste bog Benedicte, der udkom i 2013.