Møder

UDFLUGTER & TIRSDAGSMØDER - sammen med Kastels Kirke.

Tirsdag 5. december kl. 14
Forfatteren, dr. phil. Niels Barfoed fortæller om sin meget roste bog Benedicte.
Tirsdag 9. januar kl. 14
Generalsekretær Birgitte Qvist-Sørensen, Folkekirkens Nødhjælp, holder foredrag om
organisationens vidtforgrenede arbejde.
Tirsdag 6. februar kl. 14
Operasangerinden Lone Koppel har haft en lang og imponerende karriere. Hun
fortæller om sit liv som kunstner.
Tirsdag 6. marts kl. 14
Tidl. EU-parlamentariker Karin Riis-Jørgensen kalder sit foredrag: ’Et EU i
fremdrift. Kan Danmark følge med?’

Lørdag 2. december kl. 15. Vejen til Bethlehem

Oplæsning ved forfatteren Jens Christian Grøndahl, som læser fra sin julefortælling Vejen til Bethlehem om Josefs afgørende rejse med sin elskede Maria, under medvirken af Andrea Pellegrini (mezzosopran), sognepræst Claus Oldenburg og organist Hans Westenholz. Fri adgang.

FORELÆSNINGER OVER THOMAS MANN
I regi af Det Danske Thomas Mann Selskab (www.thomasmann.dk) afholdes forelæsninger over Thomas Mann: Josef og hans Brødre, bind II, Jakobs Historier i menighedshuset mandage fra 8. januar kl.16-18 og frem til 19. marts. Forelæsere: Morten Dyssel og Claus Oldenburg.

Henvendelse til Fl. Zimling: f-zimling@webspeed.dk Læseplan bliver fremlagt.

KirkeBio
- se særskilt side!

Tirsdag 3. januar kl. 14

Sognepræst Else Hvid fortæller om sit liv og virke – ikke mindst om årene som præst for den danske menighed i London.

Tirsdag 7. februar

Er der forskel på at øve sig til koncerter og til indspilninger? Vi har spurgt kirkens formand, pianisten Merete Westergaard, cellisten Ulrikke Høst-Madsen og klarinettisten Søren Birkelund. Alle har grundigt prøvet begge dele, har netop indspillet en CD, og fortæller og spiller denne eftermiddag.

Tirsdag 7. marts

Forfatteren, dr. phil. Niels Barfoed, der bor i sognet, fortæller om sin meget anmelderroste bog Benedicte, der udkom i 2013.