Møder

UDFLUGTER & TIRSDAGSMØDER - sammen med Kastels Kirke.

Onsdag 30. maj kl. 10 - Store udflugt
Vi skal til Odsherred, spiser middag på Højby Kro, kører til Hempels Glasmuseum, Anneberg, hvor der er kaffe efter rundvisningen. Andagt tilbage i kirken kl. 17. Pris kr. 300. Begrænset antal deltagere. (Sognebørn og sognebåndsløsere) Tilmelding til kirkens kontor senest 22. maj.
Tirsdag 4. spetember kl. 14
Vi begynder med en kort altergangsandagt i kirken. Derefter er der kaffebord, og så vil Garnisons kirkes nye menighedsrådsformand Helle Bonnesen fortælle om sit liv og virke - herunder det politiske som nyvalgt medlem af Borgerrepræsentationen for de konservative.
Tirsdag 2. oktober kl. 14
Historikeren Jes Fabricius-Møller, der er nyudnævnt Kongelig Hofhistoriograf, fortæller om Hal Koch, i dag nok et lidt glemt navn, men professor, dr. theol. Hal Koch var i årene omkring 2. verdenskrig en meget markant skikkelse i både dansk kirkeliv og dansk politisk liv.
Tirsdag 6. november kl. 14
Forfatteren og journalisten Peter Olesen, der er en kendt Københavner-profil, holder foredrag og viser billeder fra "Det stille København" med særlig henblik på Garnisons Kirkegård.

FORELÆSNINGER OVER THOMAS MANN

I regi af Det Danske Thomas Mann Selskab (www.thomasmann.dk) afholdes forelæsninger over Thomas Mann: Josef og hans Brødre, bind II, Jakobs Historier i menighedshuset mandage fra 8. januar kl.16-18 og frem til 19. marts. Forelæsere: Morten Dyssel og Claus Oldenburg.

Henvendelse til Fl. Zimling: f-zimling@webspeed.dk Læseplan bliver fremlagt.

KirkeBio
- se særskilt side!

Tirsdag 3. januar kl. 14

Sognepræst Else Hvid fortæller om sit liv og virke – ikke mindst om årene som præst for den danske menighed i London.

Tirsdag 7. februar

Er der forskel på at øve sig til koncerter og til indspilninger? Vi har spurgt kirkens formand, pianisten Merete Westergaard, cellisten Ulrikke Høst-Madsen og klarinettisten Søren Birkelund. Alle har grundigt prøvet begge dele, har netop indspillet en CD, og fortæller og spiller denne eftermiddag.

Tirsdag 7. marts

Forfatteren, dr. phil. Niels Barfoed, der bor i sognet, fortæller om sin meget anmelderroste bog Benedicte, der udkom i 2013.