Møder

UDFLUGTER & TIRSDAGSMØDER - sammen med Kastels Kirke.

Tirsdag 30. april kl. 15 - Forårets lille udflugt
Vi mødes på Israels Plads lige over for Torvehallerne og går ned til Hugs & Food (Den sorte gryde), som er et værested for hjemløse. Vi får en orientering og lidt kaffe. Tilmelding er nødvendig senest tirsdag 23. april til kirkens kontor. Alene for sognebørn og sognebåndsløsere.
Tirsdag 22. maj kl. 10 - forårets store udsflugt
Vi skal til Gavnø Slot og bese den store park. Vi spiser middag undervejs, får en omvisning i parken, drikker kaffe i Café i Tulipanen og er hjemme igen til en lille andagt i kirken kl. 17. Pris 300 kr. Tilmelding nødvendig senest onsdag 22. maj til kirkens kontor. Alene for sognebørn og sognebåndsløsere.
Tirsdag 3. september kl. 14
Som sæsonstart indleder vi med en kort altergangsandagt i kirken, derefter er der kaffebord i menighedshusets sal, og så fortæller den internationalt anerkendte danske arkitekt og beplanlægger Jan Gehl om sit skelsættende arbejde i denne verdens store byer.
Tirsdag 1. oktober kl. 14
Pens. Lektor og skolehistoriker Jens Tommerup fortæller om den markante skoleleder Gottlieb Christensen og Gammelholm Skole - én af eleverne på denne meget specielle skole i lokalområdet var såmænd Niels Bohr.
Tirsdag 5. november kl. 14
Den nye præst ved kirken fortæller om sit liv og virke.
Tirsdag 3. december kl. 14
Pastor emer. Thorkild Thaning kender sin Bergmann og holder foredrag om 'Fanny og Alexander'.

FORELÆSNINGER OVER THOMAS MANN

I regi af Det Danske Thomas Mann Selskab (www.thomasmann.dk) afholdes forelæsninger over Thomas Mann: Josef og hans Brødre, bind IV, Josef Ernæreren i menighedshuset mandage fra 4. februar kl.16-18 og frem til 29. april. Pris 1200. Forelæsere: Morten Dyssel og Claus Oldenburg.

Henvendelse til Fl. Zimling: f-zimling@webspeed.dk Læseplan bliver fremlagt.

KirkeBio
- se særskilt side!

Tirsdag 3. januar Forfatteren kl. 14

Sognepræst Else Hvid fortæller om sit liv og virke – ikke mindst om årene som præst for den danske menighed i London.

Tirsdag 7. februar

Er der forskel på at øve sig til koncerter og til indspilninger? Vi har spurgt kirkens formand, pianisten Merete Westergaard, cellisten Ulrikke Høst-Madsen og klarinettisten Søren Birkelund. Alle har grundigt prøvet begge dele, har netop indspillet en CD, og fortæller og spiller denne eftermiddag.

Tirsdag 7. marts

Forfatteren, dr. phil. Niels Barfoed, der bor i sognet, fortæller om sin meget anmelderroste bog Benedicte, der udkom i 2013.