Møder

UDFLUGTER & TIRSDAGSMØDER - sammen med Kastels Kirke.

Tirsdag 3. december kl. 14
Pastor emer. Thorkild Thaning kender sin Bergmann og holder foredrag om 'Fanny og Alexander'.
Tirsdag 7. januar kl. 14
Susanne Heering fortæller om sin balletskole og bogen "Fru H"
Tirsdag 4. februar kl. 14
Steen Ramsgaard, der er freelance journalist, forfatter samt tidligere vært på TV-avisen, fortæller om Balkan-krigene i halvfemserne og håbet om forsoning efter den brutale krig.
Tirsdag 3. marts kl. 14
Professor, Dr. Phil Erik A. Nielsen:
Billedforedraget "Gådetale", om hemmelighedsfulde emblemer, symbolik og spejle i den kristne tradition.

FORELÆSNINGER OVER THOMAS MANN

Den annoncerede forelæsningsrække over 'Demokrati og humanisme i Thomas Manns forfatterskab' er flyttet til Trinitatis kirkes sognegård i Fiolstræde. Samme tid og pris. Henvendelse til Fl. Zimling: f-zimling@webspeed.dk

KirkeBio
- se særskilt side!

Tirsdag 3. januar Forfatteren kl. 14

Sognepræst Else Hvid fortæller om sit liv og virke – ikke mindst om årene som præst for den danske menighed i London.

Tirsdag 7. februar

Er der forskel på at øve sig til koncerter og til indspilninger? Vi har spurgt kirkens formand, pianisten Merete Westergaard, cellisten Ulrikke Høst-Madsen og klarinettisten Søren Birkelund. Alle har grundigt prøvet begge dele, har netop indspillet en CD, og fortæller og spiller denne eftermiddag.

Tirsdag 7. marts

Forfatteren, dr. phil. Niels Barfoed, der bor i sognet, fortæller om sin meget anmelderroste bog Benedicte, der udkom i 2013.