Tirsdagsmøder

Tirsdagsmøderne arrangeres i et samarbejde mellem Kastelskirken og Garnisonskirken og foregår i Garnisonskirkens mødesal på Skt. Annæ Plads 4.

3. november 2020
kl. 14.00

Hjemme i Europa

I en trilogi af essaybøger har Jens Christian Grøndahl forsøgt at indkredse forholdet mellem Danmark og Europa samt sit eget personlige forhold til den europæiske arv. Fra kunst og littereatur til politik og samfund. Fra velfærdssamfundets forudsætninger i kristendommen til Murens fald og udfordringen fra islam. Med et citat af Georg Brandes er en af ledetrådene, hvordan verdensborgerfølelsen både er mulig på grundlag af nationalfølelsen – og ”unaturlig uden den”. De tre bøger er udkommet på Gyldendal og har titlerne: Hjemme i Europa, Europas ambassade og Europa er ikke et sted.

1. december 2020
kl. 14.00

Salmer i den søde juletid

Der er ingen tid, hvor så mange synger så meget som i juletiden. Både i kirke og hjem. Julens salmer er os kære, og samler os på tværs af generationer. Kom og hør om nogle af julens salmer og syng med. Det er biskop em. Erik Norman Svendsen, der fortæller om både kendte og mindre kendte julesalmer og synger for med organist Hans Westenholz ved flyglet.