Tirsdagsmøder

Tirsdagsmøderne arrangeres i et samarbejde mellem Kastelskirken og Garnisonskirken og foregår i Garnisonskirkens mødesal på Skt. Annæ Plads 4.

2. november 2021
kl. 14.00

Opera tilhører folket. Ved tenoren Peter Lodahl.

Tenoren Peter Lodahl har begejstret det internationale operapublikum, ikke mindst på de store tyske scener. Sammen med andre internationale stjerner som Bo Boje Skovhus og Morten Frank Larsen er han rundet af Herning Kirkes legendariske drengekor. Nu får vi historien om den fodboldglade dreng fra den jyske muld, der senest gennem sit innovative lederskab af den københavnske operafestival har gjort operaen folkelig langt ud over de traditionelle rammer. Peter Lodahl er sideløbende med sin sangerkarriere ny chef for Copenhagen Phil, og han vil bl.a. fortælle os om sin vision for, hvordan den klassiske musik kan opleves på helt nye præmisser.

7. december 2021
kl. 14.00

Lille koncert med Merete Westergaards trio

Lille koncert med værker af Ludwig van Beethoven: Trio opus 11 i Es Dur for klaver, klarinet og Cello og kompositioner af ægteparret Clara og Robert Schumann.